Verschillende activiteiten

Fitality Club Deurne

Fitality Club Deurne opende in april 1995 zijn deuren. Na in de loop van de jaren enkele keren van naam gewisseld te zijn besloten in januari 2009 4 clubs de handen in elkaar te slaan en Fitality op te richten. Als groep willen wij ons naar de klant profileren aan de hand van een aantal sterke troeven :

Resultaatsgarantie

ResultaatsgarantieOmdat jouw wensen voor ons belangrijk zijn streven wij ernaar om jouw op een leuke, veilige, gerbuiksvriendelijke maar ook vooral snelle manier resultaat te laten behalen. Hiervoor heeft Fitality geïnvesteerd in de Milon het laatste nieuwe trainingsconcept. Je hoeft hiervoor maar 2 x 35' te trainen in 10 dagen tijd. Hiervoor bieden wij zelfs een resultaatsgarantie aan.
Wat moet je hiervoor doen? Gedurende 3 maanden 20 keer komen trainen, minimaal 2 x in 10 dagen maximaal 2 x per week, regelmatig je gewichten verhogen, 2 rondjes draaien op de Cirkel en de aanwijzigingen van onze Milon coaches nauwgezet volgen. Als je na 3 maanden geen resultaat hebt mag je je geld terug vragen.

Professionalisme

Omdat jouw gezondheid heel belangrijk is voor ons, werken wij uitsluitend met gediplomeerde coaches en lesgevers.
Je kan je dus zonder aarzelen overgeven aan hun zorgen…

Een eerlijke prijs

Fitality heeft door de Milon Cirkel, functionele trainingen, live hartslagregistratie in de volledige club en een persoonlijk begeleidingsplan de beste prijs/prestatie verhouding! De exacte tarieven wisselen. De goedkoopste in de omgeving is Fitality niet. De tarieven liggen hoger dan een fitnessclub waar u enkel toestellen huurt en aan uw lot wordt overgelaten, maar liggen vele malen lager dan personal training. Gewoon, een eerlijke prijs dus. Duizenden mensen gingen u al voor!

Een goed gevoel

Omdat wij willen dat je met een goed gevoel de club binnenstapt en met een tevreden en voldaan gevoel
weer naar huis gaat...
Vind ons op facebook

Lesrooster