Activiteiten bij Fitality

Afslanken

Overgewicht, afvallen, gezonder eten, andere levensstijl: dagelijks lezen we er wel over. En waarom is het nou zo moeilijk en krijgt het zoveel aandacht? Omdat (over)gewicht te maken heeft met veel meer dan alleen  eten.

Onregelmatig eten
We hebben een druk leven met werk, gezin, sociale verplichtingen etc. Het lukt vaak niet om tussen de bedrijven door nog behoorlijk te eten, het gezin is zelden tegelijk aan tafel dus pakken we maar ‘iets’ tussendoor, stoppen een maaltijd in de magnetron, halen een pizza of laten chinees thuis bezorgen.

Verkeerd eten

Al het ‘gemaksvoedsel’ is wel gemakkelijk maar ons lichaam heeft er weinig aan. Het bevat van alles te weinig: bouwstoffen, vitamines, mineralen. Energie (vetten en suikers) zit er voldoende in maar ja, daar hadden we niet zoveel van nodig. Het gevolg hiervan is dat we veel moe zijn, regelmatig verkouden en griep krijgen want de weerstand neemt af.

Beweging

Sporten komt er dan ook niet van. Geen tijd, te druk, te moe, morgen dan maar…… En ook dat is zo’n valkuil waar we met z’n allen dagelijks in vallen. Wat is er dan nodig voor de oplossing?

Organisatie

Aandacht voor onszelf, organisatie van onze dagtaken, af en toe ook eens ‘nee’ zeggen helpen al enorm om hierin verbetering aan te brengen. Met MyHealthplan leren we u alles over ‘gezonde voeding’ en ‘bewegen’. Met de organisatie en de discipline krijgt u hulp van onze trainers.

Hoe werkt MyHealthplan?
Gedurende 8 weken krijgt u begeleiding op het gebied van voeding en beweging. De menu’s in MyHealthplan bestaan uit normale producten die u gewoon in de supermarkt kunt kopen. Gewoon eten op geregelde tijden. Met de trainer stelt u een doel vast en maakt u samen een beweegplan. U krijgt ook een eigen internetpagina waar u uw vorderingen kunt bekijken en het menu kan aanpassen.

Start nu! Meld u hier aan voor een gratis proefweek.

Vul hieronder uw naam, emailadres en telefoonnummer in. U wordt binnen 1 werkdag uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.